Передплата 2024 «Добрий господар»

Ветеран війни Ігор Галушка затримав зловмисника, який вдарив пасажира трамваю ножем

16 жовтня, близько 21.20, на проспекті Червоної Калини у Львові 25-річний львів’янин, студент одного з львівських вишів, помітив чоловіка, візуально схожого на зловмисника, який перебував у розшуку за причетність до ножового поранення пасажира трамваю №8.

Про це повідомили в обласній поліції.

Нагадаємо, інцидент у трамваї трапився 13 жовтня. У Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом «проникаюче поранення грудної клітини зліва» госпіталізований 45-річний львів’янин.

За інформацією поліції, особу підозрюваного встановлено. Ним виявився 36-річний житель Мостиського району. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) К К України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Як виявилося, затримав зловмисника разом з товаришами ветеран війни, боєць полку «Азов» Ігор Галушка. Він був очевидцем злочину. Бачив, як невідомий наніс ножове поранення чоловіку у трамваї та утік… Проте військовий добре його запам'ятав. А коли побачив на вулиці, вирішив зловмисника затримати. За попередньою інформацією, підозрюваний намагався викрасти у дівчини телефон. Пасажир це побачив і втрутився у ситуацію. За це отримав ніж у груди… Чи дійсно так було, з'ясує слідство.

Схожі новини