Передплата 2024 «Добра кухня»

Супрун проілюструвала пост про геморой фотографією нардепа від "Слуги народу" Дубінського

  • 17.10.2019, 12:33
  • 770

Ексміністр охорони здоров’я Уляна Супрун написала пост про геморой, проілюструвавши його фотографією народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського.

Публікація з'явилася у Facebook Супрун.

«Найближчим часом повідомлю про успіх у судовому процесі щодо фейків Дубінського, але поки розповімо про наближену тему — геморой», — зазначила ексміністр.

«Наші поради стандартні: щоб не було геморою, більше рухайтеся, контролюйте вагу, їжте більше овочів і цільнозернових злаків, вчасно звертайтеся до лікаря, і менше читайте новини в туалеті і від туалетних медіа», — додала вона.

Нагадаємо, що між Супрун та Дубінським є давній конфлікт: нардеп у своєму відеоблозі називає ексчиновницю «Доктор смерть», а сама Супрун подавала на нього до суду.

У травні 2019 року Супрун подала в суд позов проти Дубінського про захист честі, гідності та ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

Приводом для позову стала опублікована Дубінським інформація про нібито відмивання Супрун бюджетних коштів за допомогою фонду Захист патріотів.

Також Супрун дорікнула Дубінського у відсутності розуміння депутатської етики та в низькому рівні суспільної свідомості через його сексистське повідомлення про пошук помічниць.

Схожі новини