Передплата 2024 «Добрий господар»

Соколова яскраво висміяла маразм кремлівських пропагандистів

  • 11.10.2019, 20:27
  • 2 585

Відома журналістка Яніна Соколова висміяла топпропагандистів Кремля Ольгу Скабєєву і Володимира Соловйова за їхню постійну брехню про Україну

Її розсмішила показна дискусія рупорів Кремля з російським президентом Володимиром Путіним, який закликав їх не надто критикувати «братню» країну. Яскраву відповідь на випади окупантів та їхніх посіпак телеведуча озвучила у своєму шоу «Вечір з Яніною Соколовою», передає OBOZREVATEL

Вона жартома зазначила, що якби пропагандисти прислухалися до поради Путіна, то її програма змушена була б закритися. Оскільки зникла б необхідність розвінчувати російські фейки.

«Он Скабєєева написала, що вони про нас не навмисно погано говорили. Ось чисто, бл*дь, випадково! Це просто хвороба така — п'ять років випадково якусь х*рню пороти про Україну, синдром Бандери-Туретта. Може, у неї травма! Може, її в дитинстві вишиванкою налякали. А у Соловйова — нервовий тік. Він то мимоволі про „хунту“ вигукне, то г*вном намаститься», — жорстко постібалася з пропагандистів українська журналістка.

Однак після цього вона показала фрагмент російської передачі, в якій скандальний Володимир Жириновський закликає фізично знищити всіх українців. Так Соколова продемонструвала, що ніхто в Росії насправді не збирається боротися з українофобською риторикою на федеральних каналах.

«Фух, ну, слава Богу! Всіх українців знищити, спалити напалмом, Львів і Київ зрівняти із землею, тих, хто залишився, — на Колиму. Російська армія визвольним маршем пройде нашими містами. І все по незалежному федеральному каналу! Спасибі вам, рідні! Завдяки вам ми існуємо. Олечко Скабєєва — цьом! Висилаю тобі анальну пробку з ефектом дідуха. Носиш її до весни, а потім спалюєш. Володимире Вольфовичу, точніше, гречана каша зі шпротами, яка булькає в його голові, — дякую тобі, годувальнику! Будем жить!» — затролила Соколова ворогів України.

Схожі новини