Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський анонсував зустріч із журналістами у фудмаркеті

  • 09.10.2019, 17:58
  • 469

Президент Володимир Зеленський анонсував так званий прес-марафон для журналістів, який відбудеться 10 жовтня у новому фудмаркеті Kyiv Food Market у центрі Києва.

Про це йдеться на сторінці Офісу президента Facebook.

«У четвер, 10 жовтня, о 10:00 розпочнеться прес-марафон з президентом України Володимиром Зеленським. Глава держави відповідатиме на запитання журналістів протягом усього дня».

В Офісі пояснили, що представники медіа ставитимуть запитання главі держави групами по 7−10 осіб. Групи змінюватимуть одна одну щопівгодини. Формуватимуться вони за списком акредитації.

Кожне медіа отримає у відповідь на свій лист підтвердження зі вказаним часом для зустрічі з президентом. Також представники ЗМІ матимуть змогу працювати у прес-центрі, організованому на території Kyiv Food Market, де здійснюватиметься пряма трансляція інтерв’ю.

Крім того, розповідають в ОП, марафон транслюватиметься онлайн у соцмережах на офіційних акаунтах Офісу президента.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…