Передплата 2024 «Добрий господар»

"Динамо" здобуло третю перемогу в УПЛ

  • 29.09.2019, 20:17
  • 535

Кияни на "Олімпійському" впоралися з "Дніпром-1"

У рамках дев'ятого туру української Прем'єр-ліги «Динамо» на «Олімпійському» приймало «Дніпро-1» і здобуло перемогу з рахунком 2:0.

«Динамо» вдалося вийти вперед на 30-й хвилині — Беньямін Вербич замкнув простріл Віталія Миколенка. На 78-й хвилині «Динамо» могло збільшити свою перевагу, але після удару Віктора Циганкова зі штрафного голкіпер Валерій Юрчук перевів м'яч у поперечину, а потім не дозволив Артему Бесєдіну зіграти на добиванні. Проте вже через хвилину арбітр призначив спірний пенальті у ворота гостей, який реалізував Циганков.

«Динамо» здобуло третю поспіль перемогу в УПЛ (після 5:0 над «Ворсклою» і 1:0 над «Маріуполем), а з урахуванням Ліги Європи — четверту поспіль. У всіх чотирьох матчах кияни зберігали свої ворота сухими.

Цікаво, що перемога над «Дніпром-1» стала для «Динамо» першою домашньою перемогою в поточному чемпіонаті України. «Динамо» набрало 17 очок і піднялося на третє місце в таблиці УПЛ. У «Дніпра-1» — 11 очок і сьома позиція. «Динамо» — «Дніпро-1» — 2:0

Голи: Вербич, 30, Циганков, 80 (з пенальті) «

Динамо": Бущан, Кендзьора, Шабанов, Кадар, Миколенко, Циганков, Сидорчук, Гармаш (Караваєв, 90), Вербич (Де Пена, 87), Бесєдін, Соль (Буяльський, 57)

«Дніпро-1»: Юрчук, Сафронов, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Когут, Чичиков, Батагов (Вакулко, 46), Назаренко (Коркішко, 83), Супряга (Куліш, 70)

Відео голів



Схожі новини