Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нові заступники голови ЛОДА - юрист і депутат облради

Кабмін офіційно погодив голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському ще двох заступників — Тараса Греня та Івана Собка.

Перший пів року очолював управління юстиції Львівщини, а згодом пішов на роботу у Львівську ОДА, керівником юридичного департаменту. Другий — депутат Львівської обласної ради від «Самопомочі», заступник керуючого справами Львівської обласної ради. Обидва посадовці працювали у Львівській ОДА за її попереднього керівника Олега Синютки.

44-річний Грень мешкає у Лисиничах біля Львова. Разом з дружиною Андріаною виховує трьох дочок. Задекларував земельну ділянку площею 1200 кв. метрів у Рівненській області. Також має землю такої ж площі у Лисиничах. Щоправда, ділянку і будинок записав на дружину. Чиновник Львівської ОДА їздить на авто Mitsubishi Outlander 2006 року випуску. Його дружина має дві автівки — Audi Q7 2013 року випуску та KIA Sorento 2018-го. Торік Тарас Грень задекларував понад 60 тисяч зарплати, а його дружина — 22 тисячі гривень. На посаді очільника юстиції Львівщини заробив 407 тисяч гривень. Дохід Греня від відчуження рухомого майна — 670 тисяч гривень. Новоспечений «зам» Маркіяна Мальського володіє й готівкою — 387 тисячами гривень і 43,5 тисячами доларів.

35-річний Іван Собко оселився у Брюховичах. Разом з дружиною Тетяною виховує двох дочок. У селищі біля Львова чиновник задекларував свою частку у земельній ділянці площею 65 кв. метрів, вартістю 231 тисяча гривень. Його дружина має свою частку у ділянках в селі Малехові та у Брюховичах. Іван Собко задекларував авто Skoda А5 2007 року, записане на іншу людину. У Львівській облраді Собко заробив понад пів мільйона гривень. Готівкою має 300 тисяч.

Схожі новини