Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Одещині хлопець завдав колишній дівчині 19 ножових ударів: нападника відпустили під домашній арешт

  • 19.09.2019, 10:34
  • 817

На Одещині суд відправив під домашній арешт нападника, який ледь не вбив свою колишню дівчину. Він завдав їй 19 ножових поранень.

Дівчина вижила дивом, йдеться у сюжеті ТСН.

Кривдник і його жертва живуть у сусідніх будинках. 19-річна Ольга боїться за своє життя і не виходить із будинку. Дівчина хвилюється, аби він не чатував на неї в темному провулку.

Тієї ночі, у середині червня, хлопець накинувся на неї з ножем. «Йшов за мною. Як тільки я зайшла у провулок, накинувся на неї. Він кричав, ніби я його зрадила», — згадує жінка.

Молоді люди зустрічалися, а потім розійшлися. Утім, хлопець не давав колишній коханій спокою. Він дочекався дівчини з роботи і напав просто на вулиці: поранив у шию, спину, обличчя, руки, порізав легеню. Нападника відтягли випадкові свідки.

Двоє міцних чоловіків ледь відтягли розлюченого молодика від дівчини. Один — тримав нападника, аби не дати йому продовжувати завдавати ударів. Другий викликав швидку і намагався надати потерпілій першу допомогу. «Кров з шиї текла. Ми зрозуміли, що пошкодження важкі. Він пошкодив легені, артерію на шиї», — каже свідок Ігор Крамаренко.

Нападника затримали, а на час слідства відправили до СІЗО. Під час судового засідання судді відпустили його під цілодобовий домашній арешт. «Ми з цим категорично не згодні. Буквально на днях внесемо апеляцію на це рішення суду», каже речниця прокуратури Одеської області Інна Верба.

Адвокати парубка намагалися довести, що він був у стані афекту. У прокуратурі упевнені, що він готувався до нападу, а тому прихопив із собою ніж і дочекався, поки колишня кохана повернеться додому. Його підозрюють у спробі умисного вбивства.

Дівчина чекає наступного судовго засідання і сподівається, що судді повернуть кривдника під варту.

Схожі новини