Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Загроза теракту: у Києві невідомий чоловік погрожує підірвати міст через Дніпро

  • 18.09.2019, 18:13
  • 857

Невідомий чоловік у Києві погрожує підірвати міст Метро. На місці події працюють правоохоронці. Вони перекрили в'їзд і виїзд на міст.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Зазначається, що біля мосту Метро проводять спеціальну поліцейську операцію. Слідчі кваліфікують подію як підготовку до терористичного акту, повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

«Невідомий здійснює постріли і погрожує вибухом. Ми проводимо спеціальну поліцейську операцію. Нині тут перебувають представників усіх служб. Рух автомобілів і поїздів на мосту перекрито. Слідчі столичної поліції кваліфікують подію як підготовка до терористичного акту», — зазначив Андрій Крищенко.

«Наразі на місці події знаходиться керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби», — йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці поліції Києва.

Спільнота «Київ.Оперативний» у Facebook пише, що чоловік їхав по мосту на автівці, але чомусь вирішив зупинитися і вийти. Там зазначають, що «із його сумки стирчить приклад, а в руці у нього якісь кнопки. Чоловік ходить і кричить, що все підірве».

Також там повідомили, що чоловік приїхав на автомобілі Opel (AA8253XK), яким частково і заблокував рух по мосту.

«Свідки кажуть, що поліція запустила дрон, який злочинець розстріляв», — додали у спільноті.

За інформацією «Київського метрополітену» червона лінія метро працює від станції «Академмістечко» до станції «Хрещатик» та від станції «Лісова» до станції «Дарниця». Ділянка від станції «Дарниця» до станції «Хрещатик» перекрита.

Схожі новини