Передплата 2024 «Добре здоров’я»

ПриватБанк починає випуск "кольорових" карток

  • 16.09.2019, 12:03
  • 555

ПриватБанк оголосив про запуск «кольорової» лінійки масових платіжних карток Mastercard, які замінять картки традиційного для банку дизайну і надають клієнтам можливість вибирати собі картку з декількох сучасних дизайнерських рішень. Про це заявив в ході PrivatBank Innovation Day член правління банку Олексій Шабан.

«Після запуску Діджитал скінів для карток в цифрових гаманцях ми отримали величезну кількість звернень з питанням, коли нарешті можна буде поміняти „обкладинку“ фізичної картки, — зазначив Олексій Шабан. — Дизайну наших масових карток вже більше 7 років, і при пошуку нових ідей і рішень ми провели кілька фокус груп серед різних категорій клієнтів і аналіз карток, представлених на світовому ринку. Разом з Mastercard були розроблені нові концепти дизайнів і сьогодні ми прощаємося з нашою легендарною полуничкою».

Нова лінійка масових карток Mastercard стане першою в Україні, яка зроблена в останніх світових трендах дизайну. При виготовленні нових карток використовуються технології і рішення, які раніше застосовувалися тільки для преміальних карт. Зрозуміло, всі кольорові «універсалки» і карти для виплат будуть безконтактними.

Схожі новини