Передплата 2024 «Добрий господар»

Шість маршрутів — комунальному перевізнику! Ще сім чекає господаря

Управління транспорту Львівської міськради з другої спроби знайшло перевізників для семи маршрутів Львова. Так, комунальний перевізник АТП № 1 обслуговуватиме шість маршрутів (№ 18, 19, 40, 49, 37, 8-А), а Миколаївське АТП - № 36.

Як сказав «ВЗ» в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради Олег Партика, на обслуговування маршрутів № 48, 50, 30, 35, 12, 54 знову не подався жоден перевізник… «Будемо оголошувати додатковий конкурс. До цього переліку маршрутів також додамо маршрут № 57, — задзначив транспортний чиновник Ратуші. — На маршрути, які вже отримали перевізника, триває процедура підписання усіх документів. З переможцями конкурсу будемо укладати угоди на перевезення».

А тим часом…

Нічний автобус № 2Н почав курсувати за оновленим маршрутом, а саме — з’єднав центр міста із залізничним вокзалом та аеропортом. Нагадаємо, таке рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. Вартість проїзду у нічних маршрутах подвійна — 14 грн. Автобус курсуватиме щогодини.

Відтепер маршрутка 2Н відправляється від пл. Різні. Далі їде по проспекту Чорновола, Городоцькій, Чернівецькій і до залізничного вокзалу. Від двірця нічна маршрутка заїжджає на вул. Народну, Любінську, Виговського, Патона, Ряшівську.

Схожі новини