Передплата 2024 «Добрий господар»

"Перевіркою справжності декларативних намірів «Слуги народу» стане передача законів у Венеціанську комісію", - Олег Синютка

Лакмусовим папірцем для монобільшості стане і розгляд законів про малий та середній бізнес

Про це написав ексочільник ЛОДА, нині народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олег Синютка у своєму Facebook.

«Сьогодні у парламенті розглядатимемо законопроект, який безпосередньо впливатиме на бізнес, — повыдмоляэ Олег Синютка. — У парламент внесено законопроекти, які стосуються функціонування малого і середнього бізнесу. Частина з них погіршує підприємницьке середовище… Для монобільшості „Слуги народу“ це буде лакмусовим папірцем відповідності правильних передвиборчих гасел реальним діям у Парламенті».

Олег Синютка також нагадав, що за попередні п’ять років у рейтингу легкості бізнесу «Doing business» Україна пройшла шлях у 61 сходинку: з 132 у 2013-тому до 71 у 2018-тому.

Окрым того, на думку народного депутата від «Європейської Солідарності», перевіркою справжності декларативних намірів «Слуги народу» стосовно дотримання курсу на ЄС та НАТО стане передача законів, перед остаточним схваленням, у Венеціанську комісію на експертизу щодо відповідності європейському законодавству.

Схожі новини