Передплата 2024 «Добрий господар»

Зґвалтування дівчини водієм Blablacar: чоловік не вперше домагався інтиму від своїх пасажирок

  • 07.09.2019, 08:58
  • 1 194

Водій blablacar зґвалтував 27-річну пасажирку, яку мав довезти з Одеси до Черкас.

Про напад у соцмережах написала подруга постраждалої. Сама дівчина лише на другий день після наруги звернулась до поліції. Якось цей водій вже пропонував інтим своїм пасажиркам, йдеться у ТСН.

Сестри Ольга та Анна також скористалися послугами Олександра. Тиждень тому утрьох зі своїм другом вони їхали до Одеси. Дорогою водій голосно вмикав музику, часто зупинявся і розповідав дивні історії, а потім відверто почав пропонувати інтим.

«Казав, що на задньому сидінні є спальний мішок, поспимо усі разом. Поспимо, але він зовсім не сон мав на увазі», — каже дівчина.

Сестри показово зателефонували батькам. Тоді водій замовк і довіз їх до місця призначення. Вони не лишали гнівних відгуків на сервіс, а також не зверталися до поліції. Про це тепер шкодують.

«Ми вирішили, що він з тих, хто любить поговорити, але робити нічого не стане. На жаль, ми нічого нікому не сказали», — каже Ольга Вовк.

Як повідомлялося раніше, випадок із наругою стався ще 30 серпня. За кермом був 51-річний чоловік Олександр Андрієнко. Він нібито пригостив дівчину кавою, після чого вона відчула слабкість. Дорогою дівчина надсилала своєму хлопцеві геолокації та писала про те, що боїться водія. Згодом той погрожувати їй, відвіз у ліс та зґвалтував. Вона звернулася до поліції, де відкрили кримінальне провадження.

Схожі новини