Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кум за кума: Путін застеріг Зеленського від "переслідування" Медведчука

  • 05.09.2019, 14:20
  • 585

Президент Росії Володимир Путін каже, що якщо влада в Україні буде "переслідувати" партію його кума Віктора Медведчука, це буде великою помилкою нового президента Володимира Зеленського

Про це Володимир Путін повідомив на Східному економічному форумі в Росії, передає Українська правда

«Якщо сьогоднішня влада почне переслідування опозиції, то нічого доброго з цього не вийде…

Було б дивно, якби почалося якесь закручування гайок… Вони не бігають по площах, не вимагають неможливого, вони працюють в рамках Конституції України, в рамках чинного закону. І на мій погляд, було б великою помилкою, якби робилися спроби заважати реалізації їхніх конституційних прав".

Путін назвав партію «Опозиційна платформа — За життя», політраду якої очолює Віктор Медведчук, «парламентською опозицією, яка має за собою довіру значної кількості виборців, підтверджену в ході демократичних виборів, голосуванням».

Президент Росії також сказав, що не бачив заяву Зеленського про нібито іноземне фінансування «Опозиційної платформи — За життя».

Путін додав, що якщо така заява була, це означає, що «чинна на сьогодні влада в Києві ризикує наступити на ті ж самі граблі, на які наступало і колишнє українське керівництво в особі колишнього президента пана Порошенка».

Схожі новини