Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині втікачі із колонії під час затримання поранили поліцейського

  • 05.09.2019, 08:33
  • 1 227

Поранений правоохоронець госпіталізований, його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий

Працівник Жидачівського відділення поліції Олег Франків отримав ножове поранення грудної клітини, затримуючи двох засуджених, котрі втекли з виправної колонії.

Подія сталась 4 вересня близько 19.30 в одному із сіл Жидачівського району, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

Поліцейський-водій чергової частини Жидачівського відділення поліції сержант поліції Олег Франків, перебуваючи поза службою, побачив біля мосту через річку Стрий неподалік села Межиріччя двох чоловіків, котрі підпадали під орієнтування на засуджених, які 3 вересня втекли з Миколаївської виправної колонії.

Поліцейський повідомив про незнайомців у відділок поліції, а сам підійшов до них, представився та запропонував пройти з ним у відділення поліції для встановлення осіб.

Чоловіки відмовились, й Олег Франків прийняв рішення про їхнє затримання. Зловмисники почали чинити опір й один із них завдав сержанту поліції удару ножем у ліву сторону грудної клітини, спричинивши проникаюче поранення.

Працівники Жидачівського відділення поліції, котрі негайно прибули на місце події, затримали зловмисників. Ними виявились засуджені 20-річний киянин та 26-річний мешканець Житомирської області, котрі напередодні втекли з Миколаївської виправної колонії.

Поранений правоохоронець госпіталізований, його стан лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Схожі новини