Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Василь Віконський таки очолив обласне управління Нацполіції

Про минуле Віконського розповів очільник Нацполіції Сергій Князєв

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області Головного управління Національної поліції у Львівській області.

«Я чітко та відповідально заявляю про це кадрове рішення. Полковник поліції Віконський відбув на схід України, де підрозділ, у складі якого він перебував, одним із перших вступив у двобій з російською армією та російськими найманцями. Він брав участь в операції із звільнення Слов’янська, а також у Краматорську, Артемівську, Дебальцевому, Вуглегорську. Під Іловайськом офіцер Віконський вивів з-під вогню свій особовий склад, у якому, на жаль, були загиблі, але своє завдання він виконав», — заявив під час представлення нового очільника голова Національної поліції України Сергій Князєв.

«Я познайомився з ним під час звільнення Маріуполя, де він був в солдатському однострої, в касці і з автоматом, разом зі своїми бійцями. У Широкіно його підрозділ виконував завдання на лінії розмежування — не в другій-третій лінії оборони. Він така людина — отримав завдання, перехрестився і пішов виконувати, тому я з великою повагою ставлюсь до цього офіцера, який з часом став дуже ефективним менеджером на керівних посадах», — сказав Сергій Князєв.

Також голова Національної поліції України окреслив основні завдання, які доведеться вирішувати Василю Віконському на новій посаді.

Нагадаємо, вчора кілька громадських активістів висловили сумнів у доцільності призначення Василя Віконського на цю високу посаду, оскільки з його послужного списку зрозуміла його причетність до сумнозвісного «Беркута».

Схожі новини