Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Із львівської колонії втекли двоє засуджених, які можуть рухатися у напрямку до Києва

  • 04.09.2019, 09:13
  • 1 108

Поліція проводить посилену перевірку всіх транспортних засобів на території області

З виправної колонії на Львівщині 3 вересня скоїли втечу двоє засуджених, які, за даними поліції, можуть рухатися в напрямку Києва.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, передає УНІАН

Як повідомляється, ув’язнені, які скоїли втечу, були засудженні за зґвалтування і розбій та виготовлення наркотичних засобів.

«3 вересня з Миколаївської колонії № 50 Львівської області — втекли засуджені: Бортовенко Віталій Андрійович 1999 року народження, житель Києва, засуджений у 2017 році за ст. 153 ч.1 (задоволення статевої пристрасті неприродним способом), ст. 187 ч.1 (розбій). Прикмети: низький до 170 см., волосся світло-русяве, очі — сині, татуювання на лівій руці: надпис „золото“ і на правій руці надпис „золото“, на пальцях лівої руки цифри — „1“ „9“ „9“ „9“. Дмитрук Павло Васильович 1992 року народження, житель Житомирської області, засуджений у 2019 році за ст. 309 ч.2 (незаконне виробництво наркотичних засобів). Прикмети: низький до 170 см., волосся чорне, очі — карі, татуювання правій руці: „тюрьма — наука из наук и мир жесток и гонор“», — зазначається у дописі Зінкевича.

Мешканців області закликають сповістити про можливе місце перебування втікачів і повідомляють, що за наявною інформацією, зеки-втікачі замовляли таксі з Миколаєва на Київ і ще в кілька напрямків, однак від поїздки відмовилися.

«Фірмам таксі інформацію надано і попереджено. По області працює поліція і просить зупинитися транспортні засоби і перевіряє на наявність даних осіб, громадян просять з розумінням поставитися до даних заходів», — зазначається у повідомленні.

Миколаївська виправна колонія (№ 50) знаходиться у селі Заклад Миколаївського району Львівської області. Колонія мінімального рівня безпеки, із загальними умовами тримання (для тримання чоловіків, засуджених до позбавлення волі на певний строк).

Схожі новини