Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У "Слузі народу" вже заявили про заміну міністра охорони здоров'я

  • 31.08.2019, 09:15
  • 621

Зоряна Скалецька буде тимчасовою міністеркою охорони здоров'я. Згодом її замінить на посаді нардеп від "Слуги народу" й засновник приватної клініки "Борис" Михайло Радуцький.

Про це в ефірі ZIK сказав нардеп, глава парламентської фракції «Слуги народу» Давид Арахамія, передає ТСН.

«На міністра планувався сам пан Радуцький. Але йому треба близько трьох місяців, щоб підготуватися. Тому ми вирішили зробити такий перехідний період. Я думаю, що потім буде така ротація, що пан Радуцький стане міністром, а Зоряна піде заступницею міністра», — заявив Арахамія.

Він також пояснив, чому Радуцький одразу не став міністром.

«Йому треба підготуватися, бо це посада. Йому треба привести всі свої справи по бізнесу. Він же зараз народний депутат, він не має керувати бізнесом, але він повинен підготуватись до декларування. Тобто, є якісь там речі», — зазначив глава фракції.

Водночас народна депутатка від «Слуги народу» Роксолана Підласа додала, що Радуцький хоче провести через Раду законопроекти з пакету медичної реформи. Радуцький є головою парламентського комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування. Щойно ухвалять усі необхідні закони, Радуцький піде в МОЗ, зазначила Підласа.

Тим часом новий прем'єр-міністр Олексій Гончарук оцінив реформи вже ексочільниці МОЗ Уляни Супрун і колишньої міністерки освіти та науки Лілії Гриневич, але перевірить їхнє втілення. За словами керівника уряду, реформи колишніх міністерок — правильні.

Схожі новини