Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Народний депутат від “Європейської солідарності» потрапив у ДТП

  • 31.08.2019, 08:13
  • 802

Михайло Бондар, депутат-мажоритарник від "Європейської солідарності" потрапив у ДТП в Житомирській області. У народного обранця зламані ребра, численні забої.

Михайло Бондар прямував з Києва на вихідні до родини в Сокаль Львівської області. Нардеп скористався сервісом пошуку автомобілів «Бла бла кар». Цю інформацію підтвердив сам депутат. Передає Цензор.НЕТ.

«Я АТОвець. Тому, якщо є можливість придбати машину — то капеланам купили автобус, то так джипи там хлопцям… Тобто, я поки без машини. Тому користуюся ось таким чином послугою „Бла бла кар“. Це швидко, це добре», — пояснив нардеп.

У машині, крім Бондара, були водій з дружиною і ще один пасажир.

«Як сталася сама аварія, я не бачив. Оскільки напередодні сиділи допізна і голосували — я, відповідно, заснув. І пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару. … Машина кілька разів перекинулася. Витягли всіх. Всі живі», — розповів Бондар.

За словами нардепа, життя йому та решті, хто були в машині, врятували ремені безпеки.

Депутата доставили до Коростишівської центральної районної лікарні. У Бондара, ймовірно, зламані ребра.

Причини ДТП встановлює поліція. За словами водіїв-очевидців, у машини, в якій їхав нардеп, луснуло колесо.

Михайло Бондар — депутат-мажоритарник від фракції «Європейська солідарність». Він переміг в окрузі № 119 (Львівська область). У Верховній Раді попереднього скликання Бондар був членом фракції «Народного фронту» та обіймав посаду голови підкомітету з питань вугільної промисловості.

Схожі новини