Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тарас Грень та Іван Собко стануть заступниками очільника ЛОДА

  • 30.08.2019, 18:14
  • 1 034

Сьогодні на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з’явились декларації кандидатів на посаду заступників голови Львівської облдержадміністрації. Новими заступниками Маркіяна Мальського стануть Тарас Грень та Іван Собко

Про це повідомляє Leopolis.news

Зараз Тарас Грень працює начальником юридичного управління апарату ЛОДА. До лютого 2019 року він очолював Головнетериторіальне управління юстиції у Львівській області

Тарас Грень має великий досвід юридичної практики й управлінської діяльності. Після Революції Гідності він був помічником міністра юстиції України, першим заступником начальника управління юстиції у Львівській області, очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області, працював начальником управління юстиції у Волинській та Чернівецькій областях. Займався адвокатською практикою, є членом Львівської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників права. Вивчав право у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Тарасові Греню виповнилося 44 роки. Разом із дружиною виховує трьох дітей.

Іван Собко є депутатом Львівської обласної ради, заступником голови бюджетної комісії, заступником керуючого справами виконавчого апарату облради.

В обласній раді він працює з 2007 року. Як начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв’язків курує серед іншого й програму обласного конкурсу проектів місцевого розвитку.

Іван Собко навчався у Вищій готельно-туристичній школі в м. Кур (Швейцарія) та Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Управління персоналом і економіка праці» та здобув освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр державного управління».

Іванові Собку виповнилося 35 років. Разом із дружиною виховує двох дітей

Схожі новини