Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Із «Ради Львівщини» - у перші заступники голови Львівської ОДА

33-річний Василь Лозинський уже працював у “Білому домі”

Уряд офіційно погодив голові Львівської ОДА Маркіяну Мальському його першого заступника. Ним став 33-річний чиновник Львівської ОДА Василь Лозинський (на фото). Досі працював виконавчим директором Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини», а перед тим — у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Василь Лозинський родом із Мостиськ на Львівщині. Навчався у Львівському національному університеті імені Івана Франка на спеціальності «Міжнародні економічні відносини». Згодом здобув фах юриста. У 2009−2011 роках працював на різних посадах у Міністерстві фінансів.

Що у декларації новоспеченого першого «зама»? Лозинський є власником земельної ділянки у с. Суховоля Городоцького району, його дружина Наталія задекларувала квартиру та гараж у Львові. Також пані Наталія є власницею трьох автівок — Honda Accord 2008 року випуску, Honda CR-V 2012 року випуску та Volkswagen Touareg 2014 року випуску. Сам Василь Лозинський автівок не задекларував.

Торік Лозинський заробив у Асоціації місцевих рад 274 тисячі гривень. Його дружина отримала від підприємницької діяльності 373 тисячі гривень. Сім’я Лозинських отримала від держави соціальну виплату на дитину — 2 тисячі 460 грн. Торік Василь Лозинський задекларував готівку — 125 тисяч гривень, 23 тисячі доларів. На рахунках у банку його дружина зберігає 4 тисячі 636 доларів. Також Наталія Лозинська може похвалитися готівкою — понад 87 тисяч євро.

А тим часом…

На черзі — погодження кандидатури заступника голови Львівської ОДА з гуманітарних питань Віктора Гальчинського. Досі працював менеджером зв'язків з громадськістю та пресою в одному з банків Львова. Пан Віктор розповів «ВЗ», що його мають призначити з дня на день, зараз він працює радником Мальського.

Фото з відкритих джерел

Схожі новини