Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Прокуратура просить суд арештувати Богатирьову

  • 28.08.2019, 13:54
  • 488

Час засідання буде визначено у ході автоматичного розподілу справ у суді

Прокуратура Києва внесла до Печерського райсуду столиці клопотання щодо вирішення питання про застосування до колишнього міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової, затриманої в Києві 27 серпня, раніше вже обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури, передає УНІАН

«На виконання рішення суду прокуратурою міста Києва до Печерського райсуду столиці внесено клопотання щодо вирішення питання про застосування відносно екс-очільниці МОЗ України, затриманої 27.08.2019 в аеропорту „Жуляни“, раніше вже обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що у травні 2015 року Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України про обрання Богатирьовій, підозрюваній у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Згідно з ухвалою, після затримання підозрюваної не пізніше як через 48 годин слідчий має забезпечити її доставку до суду для розгляду питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сьогодні відповідне клопотання прокурор вніс до Печерського райсуду Києва. Час засідання буде визначено у ході автоматичного розподілу справ у суді.

Схожі новини