Передплата 2024 ВЗ

Джон Сноу із "Гри престолів" стане супергероєм у новому фільмі від Marvel

  • 26.08.2019, 18:18
  • 557

Його новою роботою стане майбутня екранізація коміксів "Вічні", в якій також задіяна Анджеліна Джолі

Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу в серіалі «Гра престолів», приєднається до Кінематографічного всесвіту Marvel.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, його новою роботою стане майбутня екранізація коміксів «Вічні», в якій також задіяна Анджеліна Джолі, інформує УНІАН

Генеральний директор Marvel Кевін Файгі розповів, що Харінгтон зіграє супергероя Дейна Вітмена, відомого під ім'ям Чорний Лицар.

У коміксах Вітмен є соратником Доктора Стренджа і Месників. Він спеціалізується в точних науках, а також є блискучим стратегом, досвідченим бійцем, фехтувальником і наїзником. Містичний кулон перетворює його в Чорного лицаря в надміцних обладунках, чий щит поглинає енергію ворожих атак і випускає її у вигляді вибухів Меча Світла.

Разом з Харінгтон у фільмі «Вічні» також зіграє його колега по «Грі престолів», актор Річард Медден (Робб Старк). Йому дісталася роль Ікаріса — представника раси надлюдей, здатного левітувати, переміщуватися і маніпулювати космічною енергією.

Також в проекті беруть участь Анджеліна Джолі, Сальма Хайек, Кумейл Нанджиані і Джемма Чанг. «Вічні» вийдуть в прокат 6 листопада 2020 року

Схожі новини