Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Під Києвом на замовлення вбили матір та дочку: моторошні подробиці інциденту

  • 21.08.2019, 08:58
  • 5 842

У суботу, 17 серпня, дорогою з Броварів до Києва зникли 53-річна Надія Головач і її 31-річна донька Юлія Зайковська. Як повідомила у Facebook речниця генерального прокурора України Лариса Сарган, обох жінок убили.

«Вбивство двох жінок, які два дні тому пропали під Києвом, розкрито. Підозрювані у вбивстві затримані», — йдеться у повідомленні.

Головним замовником вбивства став колишній чоловік старшої жінки, який сперечався у суді з Надією Головач за майно після розлучення. Як зазначила речниця генпрокурора, колишній чоловік Головач діяв у змові з його теперішньою дружиною.

«Замовив та проплатив вбивство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судимого за умисні вбивства. Життя двох осіб замовники оцінили у 50 тисяч доларів», — заявила Сарган.

Правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних в організаціі та виконанні замовного вбивства. На них чекає обрання запобіжного заходу. Зі слів Сарган, у цій справі затримано всіх фігурантів. Допомогу прокуратурі та поліції надавали також працівники СБУ.

Нагадаємо, матір Надія Головач та її 31-річна донька Юлія Зайковська зникли на шляху з Броварів до Києва. Пізніше правоохоронці на території Броварського району виявили автомобіль Toyota Rav4.

У салоні автівки поліцейські виявили та вилучили документи на транспортний засіб, водійське посвідчення, особисті речі зниклих жінок. Під час огляду на автомобілі експерт виявив відбитки пальців та біологічні зразки.

Схожі новини