Передплата 2024 «Добра кухня»

Поліція Лондона заявила про ще одного потерпілого від "Новачка"

  • 15.08.2019, 17:56
  • 467

Поліція Великої Британії — Скотленд-Ярд — виявила четвертого постраждалого від отруєння "Новачком" в Солсбері. Це поліцейський, який прибув на місце події після отруєння колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії

«Детективи контртерористичного підрозділу, які розслідують напад із застосуванням „Новачка“ в Солсбері, підтвердили, що сліди нервово-паралітичного речовини були знайдені в зразку крові, який тоді був узятий у другого поліцейського», — йдеться в повідомленні лондонської поліції, пише Gazeta.ua з посиланням на theБабель.

У поліції кажуть, що на відміну від перших трьох жертв отруєння «Новачком» — Скрипаля з дочкою і сержанта Ніка Бейлі, які були у важкому або критичному стані, другий поліцейський постраждав менше.

«Співробітник поліції Уілтшира, який не хоче, щоб його імʼя розголошували, мав ознаки впливу „Новачка“ в невеликій кількості. Офіцер отримав відповідну медичну допомогу і незабаром повернувся до своїх обов'язків», — йдеться в повідомленні поліції Лондона.

Схожі новини