Передплата 2024 ВЗ

Таїсія Повалій має намір судитися за те, що їй не дозволяють виступити у Києві

“Високий Замок” уже писав, що співачка Таїсія Повалій, яка з початку Революції гідності 2014 року в Україні не виступала і концерти давала в Росії, має намір показати своє шоу у Києві. Це міг бути перший концерт артистки у Києві за останні п'ять років

Про намір зібрати прихильників у палаці «Україна», Повалій заявила на сторінці в Instagram. Однак директор палацу «Україна» Роман Недзельський сказав про те, що жодних домовленостей щодо майбутнього сольного концерту з Повалій дирекція не має.

Така заява, звісно, не сподобалася скандальній співачці і вона опублікувала гнівний пост на своїй сторінці в Інстаграм, де зазначила, що має намір подати до суду, щоб відстояти своє чесне ім’я, оскільки у Крим виступати не їздила і порушила жодного закону України. І ніяк не може зрозуміти, чому їй, народній артистці України, не дозволяють виступати на території своєї батьківщини.

«Мене задовбала суцільна брехня навколо моєї персони! Відповідаю ще раз — у Криму не була, кримчан з Днем Росії не вітала! Подумайте, мене би не пустили в Україну, де я живу всі п’ять років! На гастролі „не тікаю“, а виїжджаю. Жодного закону я не порушувала. І не розумію, чому мені, народній артистці Україні, не можна співати на батьківщині? Не хотіла б витрачати дорогоцінного часу на суди, але доведеться», — написала Повалій.

Насправді, Таїсія Повалій з 2014 року активно виступає на території РФ, у тому числі й у Кремлі. Тому анонсований концерт на 10 грудня 2019 року став для багатьох несподіванкою.

А тим часом…

В Україні дозволили виступити російським зіркам. Такими артистами виявилися саме ті, хто заздалегідь отримав схвалення на виступи у Києві та інших містах, тобто, хто не порушував українського законодавства. Зокрема, до столиці завітає зірка шансону, співачка Любов Успенська. У листопаді вона дасть ювілейний концерт у київському Палаці спорту, після чого відправиться до Одеси, Харкова та Дніпра. Останній раз її «сольник» в українській столиці був майже вісім років тому. На той самий день призначено виступ Валерія Меладзе. Артист планує зібрати зал на 3700 місць. Його концерт, начебто, має відбутися у Палаці «Україна».

Схожі новини