Передплата 2024 «Добрий господар»

Львів готується до «українського Євробачення»

17 серпня на стадіоні «Арені Львів» відбудеться шоу європейського формату «Українська пісня / Ukrainian Song Project».

Четвертий рік поспіль Львів на один день стає столицею нової української музики. У суботу, 17 серпня, стадіон «Арена Львів» прийме знакову музична подію року — Національний проект «Українська пісня / Ukrainian Song Project». Того вечора на одній сцені зберуться зіркові хедлайнери Тіна Кароль, гурти «Без обмежень», DILEMMA та ENEJ (Польща), Melovin, Арсен Мірзоян, Alyosha, Tarabarova, Jerry Heil… А разом із ними нове обличчя сучасної української пісні творитимуть десятеро фіналістів конкурсного відбору: ХАС, Grohotsky, «Юра Самовілов. Гуртом», KHAYAT, Артем Кай, Arturro Mass, On I Ona, TVORCHI, гурт [O] та «Шосте чуття».

Сьогодні український шоу-бізнес переживає нечуваний підйом. Модернізована музика без обмежень та стандартів, самобутнє звучання, прогресивні ідеї та рішення — творчість артистів-реформаторів абсолютно конкурентоспроможна із західним ринком. Талановиті імена сміливо вриваються в простір — із прагненням збагачувати мистецтво та популяризувати українську націю далеко за її межами.

Ukrainian Song Project переслідує глобальну мету — допомогти молодим співакам і групам на повну реалізувати свій творчий потенціал. Це стартовий майданчик для обдарованих музикантів. До речі, цього року вперше за історію національного проекту серед 10-ти фіналістів буде названо ім’я переможця. Обиратиме тріумфатора високоповажне журі, відомі представники медіа-індустрії України — Руслан Квінта, Михайло Ясинський, Тарас Курчик, Роман Муха, Ігор Панасов, Євген Фешак та Олександр Порядченко. 17 серпня, саме під час стадіонного концерту, суддівська колегія прийме остаточне рішення щодо найкращого конкурсанта 2019 року і оголосить його ім’я зі сцени.

На переможця «Української пісні / Ukrainian Song Project 2019» чекатимуть доволі корисні, як для артиста шоу-бізнесу, призи. Організатори та партнери проекту підготували для щасливчика ротацію на радіостанції «Люкс ФМ», запис нової пісні на студії, підготовку сольного концерту у Львові та Києві. А головною відзнакою для переможця стане співпраця з Національним проектом «Українська пісня / Ukrainian Song Project» та розкрутка артиста в медіапросторі країни.

«Ми хочемо дарувати рідній країні радість та класні ініціативи — українська мелодика унікальна, про неї повинні знати всюди. Ukrainian Song Project, перш за все, — це свято музики, відкриттів та об'єднання. До речі, з наступного року наш проект стартує у міжнародному просторі — конкурсні відбори пройдуть у США, Канаді та Італії. Давайте творити музичну історію разом!» — каже Тарас Курчик, генеральний продюсер проекту.

До слова, трансляція проекту відбудеться на телеканалі «Україна» — у День незалежності України, 24 серпня. І це ще одна чудова можливість молодим виконавцям бути почутими та знайти власну аудиторію. Торік телетрансляція «Української пісні» зібрала біля екранів телевізорів понад 9 мільйонів глядачів!

Ukrainian Song Project традиційно відбувається за підтримки Кабінету міністрів України, Міністерства культури України, Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації, телеканалу «Україна» та «Музична Платформа України». Крім того, уже чотири роки поспіль проект підтримує Ігор Васюник.

Схожі новини