Передплата 2024 ВЗ

На Одещині знайшли тіло 13-річного хлопчика, якого хвилею віднесло у відкрите море

  • 09.08.2019, 13:33
  • 783

Сьогодні в Одеській області водолази виявили тіло потонулого хлопчика, якого віднесло під час купання у відкрите море увечері 7 серпня.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області, підлітка виявлено 9 серпня о 10:40 на відстані 70−80 метрів від берега Чорного моря, передає УНІАН.

«У районі села Григорівка знайдено загиблого хлопчика — водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло з води. На місці події з родичами і близькими загиблого працюють психологи ДСНС», — відзначили в главку.

Повідомляється, що водолази одразу почали пошуки дитину, яку віднесло в море разом з вітчимом (чоловіка одразу вдалося врятувати прикордонникам). Для пошуків зниклого хлопчика задіяли прикордонну службу, катер ПРК-01 «Морської пошуково-рятувальної служби» і катер «Акура» порту «Південний». Загалом обстежено 25 кілометрів узбережжя і дно Чорного моря на площі 14,35 тис. кв. м.

Нагадаємо, 7 серпня о 20:00 в службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Григорівка Лиманського району в акваторії Чорного моря зник хлопчик (2006 р.н.). Підліток разом з вітчимом пішли купатися поблизу несанкціонованого пляжу. В цей час їх накрило хвилею і понесло в Чорне море. Чоловіка вдалося врятувати прикордонникам, які прийшли на допомогу на катері.

Схожі новини