Передплата 2024 ВЗ

У Львові п'яний водій керував переповненою маршруткою

  • 08.08.2019, 12:50
  • 835

У водія громадського транспорту не виявилося навіть посвідчення водія

У Львові патрульні виявили водія маршрутного таксі, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, а також не мав при собі посвідчення водія, передає УНІАН

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, інцидент стався увечері 7 серпня у центральній частині міста.

«На вулиці Шпитальній патрульні зупинили маршрутку за порушення правил дорожнього руху. На той момент в салоні перебувало багато пасажирів. Інспектори одразу помітили, що водій нетверезий, від нього було чутно запах алкоголю. Драгер підтвердив підозри поліцейських — 1,17 проміле», — повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Також, 53-річний водій не надав правоохоронцям посвідчення водія. На порушника винесли об’єднану постанову за порушення ПДР та відсутність необхідних документів на керування транспортним засобом. Також, на нього склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Як поінформував на своїй сторінці у Facebook координатор ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, подія сталася у центрі старого міста, біля ТЦ «Магнус» де завжди багатолюдно і великий рух транспорту. Водія у стані алкогольного сп’яніння виявили за кермом автобуса, який курсує за маршрутом № 51.

Схожі новини