Передплата 2024 «Добрий господар»

Маніпулянти: Зеленський каже, що уже звільнив Богдана

  • 07.08.2019, 14:48
  • 649

Указом президента Богдана звільнено з посади керівника АПУ і призначено керівником ОПУ

У відповідь на петицію до президента звільнити Андрія Богдана з посади голови Адміністрації президента Володимир Зеленський відповів, що уже зробив це. — повідомляє «Українська правда«

Відповідь президента на електронну петицію № 22/53 772-еп від 23 травня:

«Відповідно до статті 40 Конституції України та статті 23−1 закону України «Про звернення громадян» мною розглянуто розміщену на вебсайті Офіційного інтернет-представництва президента України електронну петицію щодо звільнення Богдана Андрія Йосиповича з посади глави Адміністрації президента України, яку підтримали понад 25 000 громадян.

Стосовно порушеного у петиції питання зазначаю, що указом президента України від 25 червня 2019 року № 434 А. Богдана звільнено з посади глави Адміністрації президента України".

Чому це важливо: Президент Володимир Зеленський ігнорує вимогу частини суспільства прибрати юриста Ігоря Коломойського Андрія Богдана з керівної посади при президенті.

Нагадуємо:

20 червня Зеленський реорганізував АП та утворив Офіс президента

Андрій Богдан, який був головою АП, став керівником ОП.

1 серпня Глава Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан написав заяву про звільнення з обійманої посади за власним бажанням.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від Керівника Офісу Президента України Андрія Богдана.

Схожі новини