Передплата 2024 «Добра кухня»

На Львівщині алкозалежний пацієнт втік з лікарні і під час затримання хотів вчинити собі "харакірі" та підрізав поліцейського

  • 03.08.2019, 14:37
  • 637

Чоловік увірвався до будинку пенсіонерки де вхопив ножі якими вдарив собі в живіт та поранив правоохоронця

На Львівщині 36-річний чоловік увірвався до будинку пенсіонерки і під час затримання співробітниками поліції завдав ножове поранення собі та правоохоронцю.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, до Самбірського відділу поліції 2 серпня, близько 22.00, надійшло повідомлення про те, що у будинок 79-річної жительки села Рудки проник невідомий.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції, яка виявила у будинку пенсіонерки чоловіка, який тримав в руках два ножі і поводився неадекватно, що становило загрозу власниці помешкання.

На вимогу працівників поліції віддати ножі, які як з"ясувалося згодом він взяв у помешканні жінки, та вийти з будинку — чоловік не реагував, почав погрожувати працівникам поліції та зненацька завдав сам собі ножове поранення в живіт.

Правоохоронці прийняли рішення про затримання зловмисника, під час якого 31-річний інспектор групи реагування отримав ножове поранення.

Правопорушником виявився 36-річний мешканець Самбірського району, який проходить курс лікування від алкогольної залежності в одному з медичних закладів області, який він самостійно залишив напередодні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 162 К К України (порушення недоторканості житла) та ч.2 ст. 345 К К України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Постраждалий під час затримання працівник поліції та зловмисник — госпіталізовані в лікарню.

Як стало відомо кореспонденту УНІАН з власних джерел, у пацієнта, який втік з лікарні, ймовірно стався напад «білої гарячки».

Від кривавої розправи пенсіонерку, до приватного будинку якої увірвався неадекватний чоловік, врятувало те, що вона встигла повідомити родичам по телефону про озброєного ножами нападника, а ті вже викликали поліцію.

Довідка. Алкогольний делірій — більше відомий під народними назвами «біла гарячка», «білочка», «білка». Це ділерій, який зазвичай спричинює алкогольний абстинентний синдром, — розлад свідомості, що здебільшого розвивається після припинення зловживання алкоголем, в стані абстиненції або на висоті запою.

Сеппуку (харакірі) — японське ритуальне самогубство шляхом розрізання живота мечем.

Схожі новини