Передплата 2024 «Добрий господар»

В Офісі президента не підтвердили відставку Богдана

  • 02.08.2019, 09:33
  • 358

Заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про відставку голови Офісу президента Андрія Богдана.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на телеканал «НАШ».

Крім того, представник президента у Верховній раді Руслан Стефанчук також не чув про ймовірну відставку глави Офісу президента.

Раніше овідомлялося, що керівник Офісу президента України Андрій Богдан написав заяву про відставку. Однак відмовився коментувати дану інформацію.

Зазначимо, Богдана призначили главою Адміністрації президента 21 травня поточного року. Під час кампанії Володимира Зеленського його пов'язували зі штабом майбутнього президента. Богдан також був відомий як юрист олігарха Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, Андрій Богдан заявив, що мер Києва Віталій Кличко втратив контроль над столицею. За його словами, Кличко повинен сам подати у відставку з посади голови КМДА.

Крім того, Офіс президента України звернувся до Кабміну з проханням внести подання на звільнення Віталія Кличка. Прессекретар прем'єр-міністра Василь Рябчук підтвердив отримання такого листа від Офісу президента.

Схожі новини