Передплата 2024 «Добрий господар»

«Кличко не контролює Києва»- заявив Богдан. Кличко обурений

  • 30.07.2019, 14:05
  • 348

Голова КМДА Віталій Кличко підтвердив главі Офісу президента Андрію Богдану, що втратив контроль над Київською міською радою.

Про це Богдан заявив під час брифінгу, передає Еспресо.TV

За словами глави Офісу, він декілька разів зустрічався із Кличком і просив відмовитись від інституту «смотрящих».

«У мене було декілька зустрічей з Кличком в Офісі президента. Я 6 раз попросив відмовитись від інституту „смотрящих“ у Києві і стати народним мером. … Кличко підтвердив мені, що, дійсно, він не контролює Київську раду. Є 2−3 „смотрящих“, які мають певні групи депутатів. Якщо не буде з ними компромісу — не буде більшості у Київраді. Відповідно, не зможе бути ефективним мером», — зазначив керівник Офісу.

Богдан додав, що Кличко заперечив своє відношення до корупційних схем у місті:

«Він наголосив, що немає жодного відношення до корупції. Розуміє, що щось відбувається не так, але зрозуміти не може».

Натомість Віталій Кличко прокоментував аргументи голови Офісу Президента Андрія Богдана щодо звільнення з посади голови КМДА і назвав їх «байками зі склепу»

«Сьогоднішня прес-конференція керівника Офісу Президента Андрія Богдана нагадувала „байки зі склепу“ — добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше. Коли такі речі говорить керівник Офісу Президента — це виглядає, як мінімум, дивно і некомпетентно. Усі свої, як ви думаєте, „страшилки“, пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться подібними „інформаційними виступами“!», — йдеться у повідомленні Кличка на його Telegram-каналі.

Схожі новини