Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Очільник поліції Дніпропетровщини відреагував на вимогу Зеленського піти у відставку

  • 29.07.2019, 08:58
  • 513

Керівник поліції Дніпропетровської області Віталій Глуховеря обіцяє сприяти розслідуванню інциденту із затриманням патрульних поліцейських спецназом КОРД.

Так він відреагував на вимогу президента України Володимира Зеленського щодо його відставки.

«Я готовий надати будь-яку інформацію для проведення об’єктивного розслідування цього інциденту. Коли це сталось, особисто вислухав сторони конфлікту та був готовий для прийняття рішення про притягнення до відповідальності винного. Однак мене запевнили про вирішення конфлікту», — написав він у Facebook 28 липня.

Глуховеря зазначив, що надасть слідчим свідчення та пояснення у цій справі, і додав, що вважає «справою честі» розібратися у цій ситуації.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вимагає від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити голову управління поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховерю після минулорічного інциденту із затриманням патрульних поліцейських спецназом КОРД.

Інцидент стався у вересні минулого року. В мережі опубліковано відео, на якому зафіксовано, як КОРД у Дніпрі затримує співробітників патрульної поліції, які раніше зупинили автівку Глуховері за порушення ПДР.

Схожі новини