Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Напад на Порошенка- це провакація, щоб Аваков залишився на своїй посаді" - Черненко

  • 27.07.2019, 13:54
  • 529

Напад на п’ятого президента Петра Порошенка - це провокація, влаштована міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, влаштована заради збереження своєї посади за нового президента Володимира Зеленського.

Таку думку висловив народний депутат Олександр Черненко у ток-шоу «Ехо України» на телеканалі «Прямий».

«Товариш Аваков хоче залишитись міністром внутрішніх справ в наступному уряді, в якому він не залишиться. Все дуже просто. Я не хочу применшувати… дійсно, є колосальна роль «Азова», бійців «Азова» на фронті по звільненню Маріуполя. І це все так. Але ні для кого не є секретом, що і «Азов», і «Нацкорпус» є в орбіті міністра внутрішніх справ Авакова. Вони фінансуються. І одна справа, що є на фронті, і це дійсно подвиги, молодці, а інша справа, коли є мирний Київ, є президент, є правопорядок. І коли людина далеко від фронту… є у всіх право на мирний протест. Але — протестувати, а не кидатись на машини.

Ясно, що це була провокація. Провокація проплачена, інспірована. Яка різниця ким. Те, що це є «Азов», те, що правоохоронці не затримали і, очевидно, не затримають, — це означає, що за кулісами цієї всієї історії стоїть міністр внутрішніх справ, який таким чином доказує президенту Зеленському свою потрібність і хоче зберегти свою посаду в уряді. Ну, це дуже просто і зрозуміло", — заявив Черненко.

Схожі новини