Передплата 2024 «Добрий господар»

Жити, щоб встановити рекорд

Останні новинки з Книги рекордів Гіннесса

На планеті є багато дивних людей, яких природа наділила надможливостями. Ці люди роблять все, щоб потрапити до списку «най-най-най» у Книзі рекордів Гіннесса. Та ще своїх чотирилапих улюбленців тренують так, щоб вони також увійшли в історію.

Один з таких Кевін Страгл, який щороку б’є свій власний рекорд з поїдання пампушків. За три хвилини цей солодкоїжка з’їдає 9 пончиків. Його досягнення ніхто не може «побити».

Грейхаунд на кличку Фезер, що у перекладі з англійської означає «перо», залишається рекордсменкою серед чотирилапих. Собака бере бар’єр заввишки 191,7 см.

Грейхаунди — різновид англійських борзих, відомих не лише своєю швидкістю, а й стрибками у висоту. Окрім того, ці пси наділені… інтелектом. І власниця Фезер Саманта Валле каже, що її собака розумна і така ж легенька, як пір’їнка. І пишається, що Фезер поповнила ряди Книги рекордів Гіннесса.

Бетсі Бонд з Вайлтшира встановила новий рекорд завдяки унікальним спицям завдовжки 4 метри і 42 сантиметри з діаметром кожної 9 см. Такий дивний набір майстриня зробила власноруч.

Бетсі ухитряється навіть щось плести на своїх спицях, хоча й доводиться перекидати важкі нитки з однієї спиці на іншу.

Німець Фрідріх Кан не сумує на пенсії. З 1989 року чоловік збирає фігурки клоунів і тепер його колекція налічує понад 4 тисячі експонатів.

Веселий пенсіонер дарує людям гарний настрій. Спеціально для цього відкрив музей, де відвідувачі можуть помилуватися його смішними улюбленцями.


Схожі новини