Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Сексолог розповіла, як перегляд відео для дорослих може зіпсувати стосунки

  • 25.07.2019, 12:13
  • 3 050

Що ж відбувається, коли порнографія стає регулярною справою? Багато і часто, практично кожен день – стає підміною звичайного статевого життя.

У цьому випадку в голові складається простий висновок: для чого витрачати сили й зусилля, якщо можна все зробити простіше і швидше, розповіла сексолог Галина Іванова.

Тобто з'являється підміна, і якщо цієї підміни стає багато, тоді може з'явитися навіть таке явище як порнозалежність, повідомляє «Здоров’я 24».

Вона має такий самий ефект як і всі інші залежності: спочатку людина вживає трошки, потім дози збільшуються, потім вже без цього не може жити.

Потім може почати ховатися від партнерки, вставати вночі й дивитися порнографію. Відповідно сексуальне життя сходить нанівець, з'являється повноцінна залежність

Також порно формує неправильні поведінкові ролі. Партнери можуть ставитись один до одного, як порноактори в фільмах і це позначиться на сексуальному житті та створювати відчуття неповноцінності.

Жінки теж досить часто дивляться порно. І також «сідають» на картинку і сюжет. Тому що в порно немає турбот по господарству, дітей, роботи, втомленого чоловіка, а ще в порно можна тільки дивитися, а в реальності потрібно брати участь, ініціювати й діяти.

Схожі новини