Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Україні в продажу з’явилися бюсти Зеленського

  • 24.07.2019, 16:57
  • 727

Незвичні лоти запропоновані для продажу на одному з популярних сайтів інтернет-аукціонів. Тепер всі бажаючі можуть придбати бюст Президента України Володимира Зеленського.

Правда ціна даного гіпсового погруддя далеко не демократична. За таку композицію просять 2 тис грн, повідомляють Українські новини.

В оголошенні повідомляється, що «офіційні продажі» стартують в Україні з 25 липня. Сам бюст, за твердженням автора оголошення, важить 2,5 кілограма, висота його становить 23 сантиметри.

«Відмінний і унікальний подарунок, прекрасно прикрасить ваш робочий стіл і інтер'єр. Вперше в Україні, офіційні продажі стартують 25 липня, придбайте за найвигіднішою ціною зараз! Виготовлений із скульптурного гіпсу, покритий 3 шарами лаку, сухозлітним золотом. Представлений в трьох кольорах: мармур, слонова кістка глянець, слонова кістка матовий», — йдеться в повідомленні.

Поява бюста Зеленського не може не дивувати: раніше сам Президент України заявляв, що його портрети не повинні висіти в кабінетах чиновників.

«Президент — не ікона, він не ідол, президент — це не портрет. Повісьте туди (на стіни в кабінетах) фотографії своїх дітей і перед кожним рішенням дивіться в очі їм», — сказав свого часу Зеленський.

Схожі новини