Передплата 2024 «Добрий господар»

Підозрюваний у держраді Єфремов вийшов із СІЗО: чим займатиметься далі одіозний політик

  • 24.07.2019, 13:10
  • 855

Колишній голова парламентської фракції "Партія регіонів" Олександр Єфремов у середу, 24 липня, вийшов з СІЗО у Старобільську.

Про це повідомляє ТСН.

Олександр Єфремов вийшов з СІЗО близько 8 ранку. Жодних речей у руках не ніс. Його зустрів адвокат Євген Солодко на позашляховику Range Rover, яким Єфремов пересувається у Києві.

Також в машині політиків супроводжували двоє представників правоохоронних органів.

Колишній голова парламентської фракції «Партія регіонів» Олександр Єфремов після виходу із СІЗО спрямує свої сили на відбілення своєї репутації. Про це він сказав у коментарі журналістам, повідомляє УНІАН. Політик зазначив, що в нинішній політичній ситуації в країні розбирається мало, оскільки був обмежений у надходженні інформації. «Що в країні — я бачив по телебаченню, але враховуючи те, що я був обмежений у надходженні інформації, мені важко робити остаточні висновки. Те, що наразі відбувається, я думаю, не мені зараз оцінювати. Мені треба трішки розібратись в ситуації, яка склалася, інакше я б виглядав нерозумно з якимись оцінками», — зазначив екс-регіонал.

Нині, каже, спрямує свої сили на відбілення репутації як своєї особистої, так і нині неіснуючої Партії регіонів.

«Для мене головна задача — довести, що я, як член Партії регіонів зовсім невинуватий, і що понад мільйон людей були в Партії регіонів — це добрі, порядні люди, які живуть в Україні і вважають себе українцями», — запевняє Єфремов.

Втім, за словами екс-регіонала, його нинішня невизначеність не означає, що він «вийшов з гри». «Це не говорить про те, що я зав'язую з якоюсь політикою, але коли ти три роки просидів в тюрмі, розповідати про те, що ти будеш зараз когось наставляти, — це глупо», — каже Єфремов. З тим, що перше зробить по приїзду у Київ, політик ще не визначився, каже — ще є час подумати дорогою з Луганщини до столиці.

Єфремов понад два роки перебував у слідчому ізоляторі у Старобільську Луганської області через підозру у державній зраді, скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, вчинених особою, яка є представником влади, за попередньою змовою групою осіб, які призвели до тяжких наслідків, організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації «ЛНР», організації захоплення будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади (Луганської облдержадміністрації) та пособництві в захопленні будівлі, що забезпечує діяльність органів державної влади, УСБУ в Луганській області.

Схожі новини