Передплата 2024 «Добрий господар»

Вбивство-5 річного Кирила поліцейськими: зброю досі не знайшли

  • 17.07.2019, 13:56
  • 450

Детективи Державного бюро розслідувань досі не знайшли зброю, якою могли вбити 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому.

Про це сказав журналістам у середу голова Державного бюро розслідувань Роман Труба, передає УНН.

«Щодо проваджень, які сьогодні викликають певний резонанс: перше — кримінальне провадження за фактом вбивства Кирила Тлявова. Я неодноразово говорив і буду говорити, що хід розслідування цього кримінального провадження перебуває на контролі як керівника територіального управління, так і мого особисто. Саме з моменту вчинення злочину було втрачено напевно найцінніший період — це одна доба. Саме через одну добу з моменту вчинення вбивства, слідчі державного бюро розслідувань отримали це кримінальне провадження і приступили до його розслідування. Цей період часу був використаний злочинцями з наступною метою — був період часу, коли можна було сплутати версії і, напевно, одне з найголовніших — це заховати чи знищити знаряддя вчинення злочину. Саме відсутність знаряддя вчинення злочину на цей час не дає змоги нам остаточно встановити, чий постріл був смертельний», — повідомив він.

На цей період часу ДБР допитало 53 свідки, провело 34 обшуки у фігурантів справи, їхніх родичів, знайомих, а також в місцях, де могло знаходитись знаряддя вчинення злочину.

Київський апеляційний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу захисту на запобіжний захід працівника патрульної поліції Івана Приходька, якого підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому.

Схожі новини