Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Петро Порошенко зробив найбільший внесок у розвиток державності з-поміж усіх президентів України, – соціологічне дослідження

  • 17.07.2019, 09:58
  • 822

П’ятий президент Петро Порошенко зробив найбільший внесок у розвиток української державності з-поміж усіх президентів України за всю історію незалежності – такі дані соціологічного дослідження, проведеного Інститутом стратегічних досліджень та прогнозів «Янус» та Центром «СОЦИС» з 3 по 9 липня цього року.

Про це повідомляє пресслужба партії «Європейська Солідарність».

Петро Порошенко був найефективнішим Главою держави у більшості з напрямків розвитку країни, — вважають респонденти. Особливо значні досягнення Петра Порошенка — європейська інтеграція та зміцнення обороноздатності України, укріплення незалежності нашої держави та проведення реальних реформ.

Дослідники також відзначають, що оцінка досягнень Петра Порошенка на посаді президента України порівняно з минулим роком суттєво покращилася.

Дослідження проведено з 3 до 9 липня цього року спільними зусиллями Інституту стратегічних досліджень та прогнозів «Янус» та Центру «СОЦИС». Опитування проводилося на планшетах методом F2 °F за загальнонаціональною вибіркою, яка репрезентує доросле населення України (окрім Криму та непідконтрольних територій (НПКТ) на Сході України) за такими показниками як стать, вік, регіон проживання та тип населеного пункту. Обсяг вибірки: n=2000 респондентів.

Схожі новини