Передплата 2024 ВЗ

На Львівщині керівника підрозділу ЗСУ підозрюють у розтраті понад 1 мільйона гривень

  • 16.07.2019, 14:32
  • 552

Керівнику структурного підрозділу Збройних сил України у Львівській області, яке перебуває у сфері управління Міністерства оборони України, повідомлено про підозру у завданні шкоди державним інтересам у розмірі 1,18 мільйона гривень.

Як повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, 15 липня детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили про підозру керівнику Будинкоуправління № 1 Яворівської квартирно-експлуатаційної частини району, пише УНІАН.

Зазначається, що досудовим розслідуванням, яке триває з вересня 2018 року, встановлені факти вчинення службовцем упродовж квітня-жовтня 2014 року підроблень актів здачі-приймання наданих приватним підприємством послуг з оренди газових котелень, на підставі яких підприємству було безпідставно перераховано грошові кошти на загальну суму 1,18 мільйона гривень, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Схожі новини