Передплата 2024 «Добрий господар»

"112 Україна" відмовився від трансляції скандального фільму з Путіним і Медведчуком

Телеканал "112 Україна", який пов'язують з кумом Путіна та одним з лідерів "Опозиційної платформи - За життя" Віктором Медведчуком, скасував показ скандального фільму а "Нерозказана історія України"

На каналі заявили, що таке рішення ухвалено «за рекомендацією Міжнародної редакційної ради».

«Міжнародна редакційна рада рекомендувала керівництву телеканалу „112 Україна“ відмовитися від трансляції „Нерозказаної історії України“. Беручи до уваги ці рекомендації та неможливість у повній мірі захистити права журналістів в разі застосування санкцій проти телеканалу, команда „112 Україна“ ухвалила рішення скасувати показ картини», — сказано у заяві телеканалу

Гендиректор телеканалу «112 Україна» Єгор Бенкендорф пов'язує таке рішення з безпекою працівників: «Безпека співробітників телеканалу та сайту 112.ua для нас понад усе. Ми вдячні Міжнародній редакційній раді за швидку реакцію на ситуацію з погрозами телеканалу з боку націоналістичних сил».

«Закликаю президента, міністра внутрішніх справ, голову СБУ і всіх, кого це стосується, забезпечити наше право на роботу і безпеку співробітників холдингу», — додав Бенкердорф.

Схожі новини