Передплата 2024 «Добра кухня»

Краса поза стандартами: у Києві організували незвичне дефіле

У Києві на Контрактовій площі відбулось дефіле моделей, форми яких далекі від 90-60-90. За словами організаторів, мета проєкту – закликати людей бути собою, приймати і любити себе, та зробити крок до толерантності.

«У дефіле брали участь інклюзивні дівчата, на візках, дівчата з різними фізіологічними особливостями, дівчата-„пампушки“, дівчата худенькі, дівчата з алопецією і вітиліго», — розповіла організатор шоу, модель «плюс сайз» Тетяна Котьолкіна.

Нещодавно пані Котьолкіна та її колега Анастасія Юхименко заснували соціальний проєкт «Краса відкриває серця», у рамках якого допомагають і підтримують дівчат з пишними формами і всіх жінок, які потребують допомоги.

«Люди були сповнені радості, натхнення, і щастя від того, що вони можуть показати себе такими, якими вони є! Адже важливо бути тим, хто ти є», — написала у соцмережах після модного показу його учасниця Наталія Донцова.

Крім «плюс сайз» моделей, у показі взяла участь творча група під назвою «Стильні Метелики». Це моделі віком 60+ у капелюшках і вінтажних сукнях.

Схожі новини