Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Волині народилася дівчинка з «крильцями»

Це крихітне дівчатко попросилося на світ не таке, як усі. Бо у маленької безіменної красуні замість ручок – «крильця».

Так вже розпорядилася доля — одна верхня кінцівка малечі трішки довша ліктя, інша взагалі куценька. На кожній всього по одному пальчику. Вроджена вада.

Дівчинка з’явилася на світ у Нововолинську в молодих батьків. Вигляд новонародженої їх на стільки шокував, що пара написала відмову від донечки. А знайомим повідомили, що дитя народилося мертве… Крихітку безіменною доправили до Луцька в неонатальний центр, де зараз медики опікуються малечею.

Попереду в цієї особливої дівчинки багато обстежень та життєвих випробувань. Хтось поспішив звинуватити батьків у черствості, мовляв, не впоралися з екзаменом долі. Інші висловлюють співчуття, намагаючись зрозуміти подружжя. Адже їхній вибір дався парі неймовірно важко…

Тим часом «Високий замок» уже розповідав про Віру Фещук із села Залісці Шумського району, яка народилася без ручок, та навчилася ніжками ліпити вареники, писати, вишивати й навіть робити мейк-ап! Вона сьогодні вже сама мама — виховує двох дітей! У тому, що збулася як жінка, як людина, Віра найперше дякує люблячим батькам, які не зреклися її при народженні.

Схожі новини