Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Кремлі відреагували на відбірну лайку на адресу Путіна в ефірі грузинського телеканалу "Руставі 2"

  • 08.07.2019, 14:58
  • 742

У Кремлі вважають "великою ганьбою для грузин" образи на адресу президента Росії Володимира Путіна в ефірі телеканалу "Руставі 2".

Про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає УНІАН.

«Ми з вами разом спостерігаємо в останні дні все нові і нові загострення русофобських припадків, і все це ні що інше, як наслідок небажання або неготовність держави приструнити екстремістськи налаштованих молодиків з самого початку. Це і є наслідки, які ми спостерігаємо», — заявив Пєсков.

«Що стосується згаданих образ на адресу і нашої країни, і нашого президента, то, звичайно, ми їх вважаємо абсолютно неприйнятними, ми їх рішуче засуджуємо. Ми відзначаємо, що, дійсно, все керівництво Грузії — і президент, і прем'єр-міністр, і парламентарі, і спікер парламенту — рішуче засудили цю витівку», — додав він.

За словами Пєскова, подібного роду поведінка, «якщо є спровокованою кимось, хто бажає ще більше ускладнити російсько-грузинські відносини, або якщо є наслідком абсолютного божевілля, це негідно грузинського народу».

«Це народ, який має дуже давню історію, багатющі культурні традиції. І, звичайно, це велика ганьба для грузин — те, що сталося», — наголосив Пєсков.

Нагадаємо, ведучий програми «P.S.» Георгій Габунія в ефірі телеканалу «Руставі 2» обматюкав Путіна, нагадавши, що той є лідером країни-окупанта.

Схожі новини