Передплата 2024 «Добра кухня»

«Європейська Солідарність» проведе акцію під Конституційним судом, який завтра розглядатиме скасування Закону про люстрацію

Завтра о 9.30 активісти партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність» проведуть акцію проти скасування закону про люстрацію. Про це йдеться у заяві партії.

«4 липня Конституційний Суд розгляне закон «Про очищення влади». Результатом може стати скасування люстрації в Україні.

Це означає, що всі чиновники часів Януковича, зможуть повернутися на високі державні посади. Скучили за Азаровим? Давно не бачили Богатирьову? А Клюєв вже збирається до України. Колись це здавалося фантастикою, але тепер і повернення самого Януковича стає все більш реальним.

Варто Конституційному суду скасувати закон «Про очищення влади», всі проросійські політики зможуть поновитися на своїх посадах. І через суди змусити Україну виплатити їм грошову компенсацію за всі ці роки. Також К С розгляне деякі положення закону про декомунізацію.

Партія «Європейська Солідарність» категорично проти скасування люстрації, як цього прагнуть реваншисти. Ми будемо як завтра, так і надалі, захищати право українців жити у своїй державі з правом на свою історію. Тому скасування статей закону про декомунізацію ми також вважаємо неприпустимим. Наші активісти, депутати, кандидати завтра будуть під КС аби чітко заявити позицію — ми захистимо країну від реваншу проросійських сил.

Ми не здамося, поки голос українців не буде почуто! Прибічникам Януковича не місце на державних посадах!".

Як повідомляє прес-служба партії, о 9.30 народні депутати, волонтери, представники молодіжного крила та всі небайдужі громадяни збираються під стінами Конституційного суду у столиці по вул. Жилянська, 14.

Схожі новини