Передплата 2024 «Добра кухня»

ПриватБанк запустив миттєвий випуск віртуальних банківських карток

  • 03.07.2019, 12:29
  • 772

Відтепер, щоб отримати банківську картку, не потрібно йти до відділення. ПриватБанк запустив послугу миттєвого оформлення віртуальної банківської картки в Privat24.

Як повідомили в банку, на відміну від Інтернет-картки, віртуальна картка є повноцінною банківською міжнародною карткою, нею можна розраховуватися в магазинах, а також знімати готівку, купувати квитки та отримувати всі банківські послуги.

Оформити віртуальну картку можна у beta-версії Приват24 через меню «Гаманець» -> «Додати картку». У меню картки можна отримати реквізити та ПІН-код — вони прийдуть клієнту на фінансовий номер телефону. Для розрахунків у магазинах та закладах картку потрібно додати у віртуальний гаманець Apple Pay чи Google Pay.

ПриватБанк випускає у віртуальному вигляді як дебетові Картки для виплат, так і картки «Універсальна» з можливістю встановлення кредитного ліміту. Окрім того, віртуальну картку можна оформити в іноземній валюті. Тарифи на віртуальні картки ідентичні тарифам на звичайні пластикові картки.

Схожі новини