Передплата 2024 ВЗ

"Привіт, це все!" від президента-шоумена: Зеленський в Канаді довів до сміху своєю англійською

  • 03.07.2019, 09:57
  • 2 559

Президент України Володимир Зеленський двічі довів до сміху журналістів на прес-конференціях в Торонто, куди він прибув на зустріч з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

Про це пише OBOZREVATEL.

У першому випадку він почав свій виступ англійською, заявивши: «Я б хотів говорити мовою, яку добре розуміють в цій країні, і яка є офіційною — українською». Після цього в залі почувся сміх, а Зеленський перейшов на державну мову.

У другому випадку після рукостискання з Трюдо, який також брав участь у прес-конференції з приводу ситуації в Україні, політик звернувся до аудиторії: «Привіт. Дорогий прем'єр-міністр, дорогі друзі, пані та панове. Це все. Тепер українською», — сказав Зеленський англійською, знову розсмішивши присутніх.

Нагадаємо, 2 липня Зеленський в рамках офіційного візиту в Канаду провів зустріч з прем'єр-міністром країни.

В ході зустрічі стало відомо, що Канада має намір виділити Україні 25 млн доларів допомоги в реалізації реформ щодо розвитку демократії та вже збільшила підтримку моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі.

За словами Зеленського, в найближчі місяці буде підписано угоду про мобільність молоді. Він зазначив, що українці зможуть приїжджати в Канаду на термін до 1 року на роботу і навчання.

Також Трюдо пообіцяв продовжувати санкції проти Росії.

Схожі новини