Передплата 2024 «Добра кухня»

Полторак у Львові нагородив кращих десантників

  • 01.07.2019, 17:33
  • 811

Міністр оборони Степан Полторак нагородив у понеділок, 1 липня, під час робочої поїздки до Львівського гарнізону, кращих військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України відомчими відзнаками, цінними подарунками та грошовими преміями.

Про це повідомляє прес-служба міністерства оборони України.

«Під час спілкування з особовим складом, глава оборонного відомства розповів про подальші перспективи щодо покращення соціального захисту військовослужбовців З С України, зокрема — у забезпеченні їх як службовим так і постійним житлом. Степан Полторак відзначив самовідданість львівських десантників у захисті суверенітету нашої держави та вручив відзнаки міністерства оборони України матерям та дружинам загиблих воїнів», — йдеться у повідомленні.

Міністр оборони підкреслив: «Там, де 80-та бригада — там є результат, є виконання бойових завдань. Ваш пріоритетний вибір — захист власної країни. Ваша мужність і героїзм дала можливість зупинити ворога там, де він зараз знаходиться. І навіть сьогодні один з ваших батальйонів перебуває на найважчій ділянці фронту. Держава і я особисто, в свою чергу, робимо все, щоб ви не мали ні в чому потреби. Щоб було забезпечено повний соціальний пакет».