Передплата 2024 «Добрий господар»

Від правителя Дубая втекла дружина-принцеса, прихопивши 40 мільйонів доларів

  • 29.06.2019, 19:34
  • 1 534

Дружина еміра Дубая шейха Мухаммеда бен Рашида аль-Мактума, прем'єр-міністра і віце-президента Об'єднаних Арабських Еміратів, покинула його, забравши з собою 31 мільйон фунтів стерлінгів (39,35 млн дол. США - ред.), щоб почати нове життя.

Про це передає УНН з посиланням на The Sun.

Кажуть, що принцеса Хая, яку не бачили з лютого, втекла до Німеччини зі своїми сином і дочкою. Повідомляють, що вона відразу ж попросила притулку і подала на розлучення з чоловіком.

Так само повідомляється, що цей крок спричинив дипломатичну кризу між Німеччиною та Об’єднаними Арабськими Еміратами.
Видання стверджує, що шейх попросив владу Берліна повернути принцесу, їх 7-річного сина Зайеда і 11-річну дочку Аль Джалілу назад в ОАЕ. Але Берлін відмовилися.

Повідомляється, що принцеса Хая нібито розповіла друзям, що вирішила втекти до Німеччини, оскільки вона «не довіряла владі Великобританії» яка могла «повернути її».

Як помітило видання, 69-річний шейх, статки якого перевищують 9 мільярдів фунтів стерлінгів (11,43 млрд дол США), є пристрасним любителем скачок. Але він пропустив епсомське дербі в цьому місяці вперше за 28 років. Через кілька днів дві його конюшні, недалеко від Ньюмаркет, Саффолк, закрилися.

Раніше від Мохаммеда бін Рашида вже намагалася втекти дочка. Родичі стверджують, що вона «в безпеці» на території Дубая.

Схожі новини